Η Ελπίδα - Κέντρο Αποτοξίνωσης & Απεξάρτησης Αρτέμιδα Αττική

Η Ελπίδα - Κέντρο Αποτοξίνωσης & Απεξάρτησης Αρτέμιδα Αττική

8046 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Aρτέμιδα
Περιοχή: Αττική
Τηλέφωνο: 2160024173,2421214085
Κινητό: 6987766386
Τ.Κ.: 19016
Fax: -
Υπεύθυνος: Ιβάνωφ Σοφία
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η Ελπίδα είναι το μοναδικό κέντρο αποτοξίνωσης και απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στην Ελλάδα όπου μέσω της θεραπείας που προσφέρει φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα με 100% επιτυχία μέσα σε 29 ημέρες. Οι καταρτισμένοι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε έχουν ειδίκευση και πολυετή εμπειρία πάνω στην τοξική εξάρτηση και τις διαταραχές που προκαλούν οι ουσίες ημέρες μπορεί να προυπαρχουν στον εκάστοτε ασθενη. Το κέντρο μας μπορεί και παρέχει επίσης στήριξη και καθοδήγησ...
8046 Επισκέπτες:

Aρτέμιδα, Αττική

8046 Επισκέπτες:

Η Ελπίδα είναι το μοναδικό κέντρο αποτοξίνωσης και απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στην Ελλάδα όπου μέσω της θεραπείας που προσφέρει φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα με 100% επιτυχία μέσα σε 29 ημέρες.

Οι καταρτισμένοι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε έχουν ειδίκευση και πολυετή εμπειρία πάνω στην τοξική εξάρτηση και τις διαταραχές που προκαλούν οι ουσίες ημέρες μπορεί να προυπαρχουν στον εκάστοτε ασθενη.

Το κέντρο μας μπορεί και παρέχει επίσης στήριξη και καθοδήγηση και στην οικογένεια του χρήστη καθώς και καθοδήγηση ώστε να γίνει ομαλά η επανένταξη του έπειτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κοινωνία.

Παρέχουμε ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα σεμιναρίων και επαγγελματικου προσανατολισμόυ ώστε ο χρήστης να έχει βήμα προς βήμα όλη τη δυνατή βοήθεια που χρειάζεται από την αρχή της προσπάθειας του μέχρι το τέλος όπου θα μπορεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις.

Οι ατομικές και ομαδικές ψυχοθεραπειες σε συνδυασμό με τις οικογενειακές ομάδες, τα σεμινάρια αυτογνωσίας, αυτοβελτιωσης σε κάθε τομέα της ζωής του και εκείνα που αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό έρχονται και δένουν με τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται ώστε ο χρήστης και το οικογενειακό του περιβάλλον να αποδεσμευτουν και να απεξαρτηθουν πλήρως από το παρελθόν και τα προβλήματα που φέρνει η εξάρτηση.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό που για άλλους είναι αδύνατο.

Η Ελπίδα μπορεί και θα κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα! 

ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΕΘΙΣΜΟΙ

NO  DRUGS | Κέντρο Αποτοξίνωσης & Απεξάρτησης Αρτέμιδα Αττική ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
NO  DRUGS | Κέντρο Αποτοξίνωσης & Απεξάρτησης Αρτέμιδα Αττική ΑΛΚΟΟΛ
NO  DRUGS | Κέντρο Αποτοξίνωσης & Απεξάρτησης Αρτέμιδα Αττική ΤΖΟΓΟΣ
NO  DRUGS | Κέντρο Αποτοξίνωσης & Απεξάρτησης Αρτέμιδα Αττική ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
8046 Επισκέπτες:

Aρτέμιδα
Αττική

Τηλέφωνο: 2160024173,2421214085
Κινητό: 6987766386

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: